Constructie

Wij maken allerhande metalen constructies in onder andere staal, aluminium en RVS. Onze klanten zijn verspreid over de maritieme, residentiƫle en industriƫle sectoren.
- Poorten, afsluitingen en hekwerk
- Bijgebouwen en carports
- Staalstructuur voor loodsen
- Leuningen en trappen
- Borstweringen en passerellen/hangways
- Herstellingswerken
- Specifieke constructies klein en groot
- Algemeen laswerk

Laswerk en bewerking

Het laswerk wordt uitgevoerd volgens de nieuwste technieken en normen, met het beste materiaal en door zeer ervaren mensen. Lassen die achteraf gekeurd en getest moeten worden slagen telkens weer met glans de proeven. Daardoor werken wij mee aan talrijke opdrachten voor de meest veeleisende partners, waaronder de Vlaamse Gemeenschap. Wij zijn dan ook voor de grote (staal)constructies uitgerust met zwaar hijsmateriaal, bruggen tot 25Ton, zware heftrucks en telescoopkraan.

Verder beschikken wij over een groot machinepark voor allerhande verspanende bewerkingen op ferro en non-ferro metalen: Draaibank, zware kolomboor, freesbank en verschillende zaagmachines. Daarnaast ook een plasma brandmachine, grote ponsmachine, plooibank en plaatschaar voor de plaatbewerking.

Wij lassen MIG en TIG, ook ac/dc en puls voor aluminium constructies. In eigen atelier maar ook op verplaatsing met eigen zwaar vervoer.

Wij maken nieuwe constructies maar ook allerhande herstellingen. Vraag vrijblijvend uw gratis offerte.